zippfly

Hvilken slags campingkid er du

Spørgsmål 1

Jeg kan bedst lide at rejse til campingpladsen med:

Spørgsmål 2

Jeg kan bedst lide at spise:

Spørgsmål 3

Hvilket billede kan du bedst lide?

Spørgsmål 4

På ferier sover jeg bedst i en:

Spørgsmål 5

Når jeg er på en campingplads er det jeg bedst kan lide at lave:

Spørgsmål 6

Hvor kan du bedst lide at svømme?:

Spørgsmål 7

Min favoritsæson er:

Spørgsmål 8

Den aktivitet jeg bedst kan lide at lave er:

Spørgsmål 9

Mit ynglingsdyr er:

Spørgsmål 10

Mit ynglingsinstrument er:

Spørgsmål 11

På en legeplads er det sjoveste:

Spørgsmål 12

Dette er det tøj, der klæder mig bedst:

 • Tillykke! Du er et rigtig Camping Kid!

  Du kan bedst lide en campingplads med mange aktiviteter. Du står forrest ved minidiscoet og elsker at deltage i sportsturneringer eller andre aktiviteter med Tipy, Flora og Zipp. Du kan bedst lide at det er rigtig varmt vejr i din ferie.
 • Tillykke! Du er et rigtig Camping Kid!

  Den campingplads du bedst kan lide ligger i en skov, som du kan udforske med Tipy, Flora og Zipp. I disse omgivelser kan du opleve spændende eventyr med dine nye venner.
 • Tillykke! Du er et rigtig Camping Kid!

  Du er vild med vand og kan lide at være med i så mange vandaktiviteter som muligt. En campingplads ved havet eller en sø er lige dig. Sammen med Tipy, Flora og Zipp vil du have det sjovt i og ved vandet, mens du har alletiders ferie.
 • Tillykke! Du er et rigtig Camping Kid!

  En campingplads nær en by eller landsby passer bedst til dig. Du har det sjovt på campingpladsen, men du vil også gerne udforske nye byer og landsbyer med dine forældre. Når I kommer hjem fra byen, venter Tipy, Flora og Zipp på dig. De vil vise dig nogle dansetrin i minidiscoet.
wolk2
wolk3
wolk4
wolk5
Hvornår skal du på ferie?
Day Måned year
wolk1
wolkpijl
Still
nætter
til vi skal på ferie
spacer
spacer