zippfly

Underholdningsprogram

Børn op til 8 år

 

På en campingplads hvor Camping Kids teamet er, kan alle børn deltage i mange forskellige aktiviteter. Alle børn er mere end velkommen, uanset hvilket sprog de taler. Da Camping Kids teamet taler flere forskellige sprog er det ikke noget problem. For de mindste gæster på op til 8 år, har vi Camping Kids teamet. Sammen med den glade indianer Tipy, hans veninde Flora og bien Zipp, kan børnene opleve spændende eventyr. De laver håndarbejde, synger, leger, danser i minidisko'et eller søger, som rigtige indianere, efter skjulte skatte.  

 

Teenagers

 

Teenagers vil have en sjov ferie, det skal Camping Kids teamet nok sørge for. For alle fra 12 år og opefter, er der forskellige sportsaktiviteter: tennisturneringer, volleyball, vandpolo er bare nogle af mulighederne. Om aftenen kan de deltage i eller se på tema-, spil- eller andre shows.  

 

Voksne

 

Og hvad med forældrene? Er de bare overladt til sig selv? Altså, hvis de foretrækker et roligt hjørne med en tyk bog og stilhed, så er det selvfølgelig i orden. Men det behøver de ikke. For de forældre, der gerne vil underholdes har Camping Kids et velegnet program. Tema shows for eksempel. Men også sport, spil og ind imellem en quiz. På nogle campingpladser tilbyder vi også et familieprogram. Dette omfatter temalege, sportsturneringer, OL, bingo og konkurrencer. Nogle gange er der også aqua gym eller aerobics.

Kort sagt, alle der føler sig som en Camping Kid, kan få lov at være det hos Vacansoleil. Uanset alder.

I er selvfølgelig velkommen ved alle de aktiviteter, som jeres børn deltager i.

wolk2
wolk3
wolk4
wolk5
Hvornår skal du på ferie?
Day Måned year
wolk1
wolkpijl
Still
nætter
til vi skal på ferie
spacer
spacer